Първоначално публикувано от VFTI
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баскетбол ?!?!
Collapse
X
-
В неделя, 09.01.2011г. в 19-19:15 - Локомотив София.
Часът ни е от 19:30 до 21:00 часа.
Събирам по 20 лева от човек. Естествено не мога да ги взема на сила, за това който прецени да си дели да си смята там и да ми дава колкото прецени.
МОЛЯ, всеки, който ще идва да пише в темата.„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Часът е добър, след играта дори можем да посетим някое близко заведение за "по бира". Падналите черпят? Само че един паднал черпи един победител! В случай че падналите се разбягаме/разгбягате...
Comment
-
Ичкин, ти се занимаваш с организацията - направи така, че да не си вътре с парите и да ти е удобно да ги събираш. Тъпо е да си се ангажирал с организацията и отгоре на това да си плащаш!
аз за неделя съм на 80%, че съм на един рожден ден в събота и не знам дали ще се домъкна на време в софето.Alfa Romeo Corsswagon
Aprilia Tuono RSV
Comment
-
За тези, които не знаят залата ... ето ...
А там дето е кръгчето е OMV-то, където към 18:30 ще пия кафе
В 19 : 00 съм в залата.„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
К'ви стикери?!?!
Аз+ Мирко идваме...така че +2маAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение..Ами бате стикери "kick me".......
на клуба ,тоя от зад големия)) може и такива малки за страничните прозорци
)) аз имах ,но ги дадох на един колега
Освен тях имам и голям стикер на клубът, ама явно няма да ти свърши работа...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment